Kontakt

Telefon

+381 69 1676372

Adresa

Nemanjina 28, Beograd 11000, Srbija

Email

skolamars.prijemni@gmail.com

Piši nam

Najčešće postavljana pitanja

Za sve učenike koji nisu iz Beograda i nisu u mogućnosti da dođu u našu školu. Za sve one koji imaju kontinuitet u radu. Dovoljno je osnovno predznanje. Program je osmišljen tako da počinjemo od osnova šestog razreda, pa onda nadograđujemo znanje viših razreda.
Za sve učenike kojima više prija individualan način rada, kojima je neophodno da prate uživo nastavu kako bi redovno učili. Za sve učenike koji lakše pamte kada rade uživo sa nastavnikom.
Obuhvata pripremu za sva tri testa sa akcentom na IT matematici. Nastava matematike se odvija dva puta nedeljno (subotom i nedeljom) po 2h tri meseca, dok se srpski jezik i treći test pohađaju jednom nedeljno svih pet meseci.
Privatni časovi su itekako potrebni za što bolji rezultat. U vreme pandemije deca su mnogo gradiva preskočila, propustila i nedovoljno savladala, zato u našoj školi počinju od osnova, a individualizacija koju nudimo je ključ u “popunjavanju rupa” u znanju učenika. Koji god program da izaberete posvećujemo se svakom učeniku sa pažnjom koja je potrebna.
Online program – uplate se vrše na račun škole u celosti ili na više jednakih mesečnih rata.
Programi u učionici – uplate možete izvršiti u prostorijama naše škole ili na račun. Uplate možete vršiti u celosti ili u pet mesečnih rata.